Verisign MoneYou

Kies een online spaarrekening
die bij u past

Vergelijk onze spaarformules

Over MoneYou

MoneYou biedt eenvoudige en duidelijke spaarrekeningen aan particulieren aan.
Onze spaarrekeningen zijn gratis, 100% online én mobiel.
 
MoneYou is onderdeel van ABN AMRO Bank N.V.

 

 


ABN AMRO

MoneYou Sparen App

Gebruik de handige MoneYou Sparen App op uw smartphone of tablet. Zo heeft u steeds een duidelijk overzicht van uw spaarrekeningen op zak.

 

Mobiele Apps | MoneYou

Wij zijn er voor u

Neem contact op

Per e-mail:

klantenservice@moneyou.be

Per telefoon:

Ma tot vr: 08:30 - 21:00
Za: 10:00 - 17:00

Tel: 02 894 95 66

Online klantenservice

MoneYou Flex Sparen

De spaarrekening van ABN AMRO die meest geschikt is als u regelmatig spaart en een deel van het spaargeld binnen de 2 jaar weer denkt op te nemen. Uw spaargeld blijft altijd onmiddellijk beschikbaar.


MoneYou Plus Sparen

De spaarrekening van ABN AMRO met onze hoogste rente voor geld dat u één jaar kan missen. Uw spaargeld blijft altijd onmiddellijk beschikbaar.

 

MoneYou Direct Sparen

De spaarrekening van ABN AMRO die vanaf dag 1 de volledige rente oplevert voor elke dag dat het op de rekening staat, ideaal als u geld tijdelijk wil parkeren. Uw spaargeld blijft altijd onmiddellijk beschikbaar.

 

Vergelijk onze spaarrekeningen

De ene spaarrekening is de andere niet. Wilt u geld slechts enkele maanden opzij zetten, dan bent u beter af met MoneYou Direct Sparen. Wilt u het voor langer dan één jaar opzij zetten, dan zijn MoneYou Flex Sparen of MoneYou Plus Sparen aantrekkelijker. Maak zelf de vergelijking welke spaarrekening bij uw spaardoel past.

Sluiten

Inloggen