Moneyou maakt financiële spaarproducten makkelijk en eenvoudig

Moneyou. Geen gedoe.

Financiële zaken ingewikkeld? Niet bij Moneyou. Bij ons regelt u al uw financiële zaken heel gemakkelijk zelf, altijd en overal. Hoe dat kan? Moneyou is 100% online & mobiel en wij maken onze  financiële producten eenvoudig en toegankelijk. 'Geen gedoe' noemen we dat.


Uw financiële zaken regelen bij Moneyou is niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig en betrouwbaar. Want Moneyou is 100% dochter van ABN AMRO Bank.

Een handelsnaam van ABN AMRO

Moneyou is een handelsnaam van ABN AMRO Bank N.V. ABN AMRO heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank. De hoofdzetel van de ABN AMRO Bank N.V. bevindt zich in Amsterdam en het hoofdkantoor voor België bevindt zich in Antwerpen-Berchem.

Met meer dan 200 jaar ervaring als bankier, is ABN AMRO intussen actief in 22 landen en richt zich onder meer op de retail- en private banking markt in Nederland, Duitsland en België. Wereldwijd werken meer dan 21.500 mensen voor ABN AMRO om de meer dan 5 miljoen klanten te bedienen. (Jaarverslag van 31/12/2016)
ABN AMRO Bank N.V. is ingeschreven in het Handelsregister K.v.K. Amsterdam onder het nummer 34334259 en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, RPR Antwerpen, onder nummer 0819.210.332.


Moneyou, een internationaal succesverhaal

Moneyou is sinds 2012 actief in België, na succesverhalen geschreven in respectievelijk Nederland en Duitsland. Ons doel is mensen die hun bankzaken in eigen handen willen nemen, eenvoudige producten aan te bieden met een aantrekkelijk rendement.

Reeds in 2001 ging Moneyou in Nederland van start. De lancering betekende voor onze noorderburen een nieuwe manier van online bankieren. Toen al, en nu nog meer, werd het internet gebruikt voor meer dan informatie opzoeken alleen. Moneyou vulde een nood in, een antwoord op de vraag om bankzaken in eigen handen te nemen. Van bij de start was Moneyou 100% online. Vele duizenden vonden al snel de weg naar Moneyou.

 
In juli 2011 ging Moneyou ook van start in Duitsland en na België in 2012 volgde in 2014  Oostenrijk. Inmiddels maken meer dan 500.000 tevreden klanten gebruik van de financiële producten.

Moneyou in het kort

  • 100% Online & mobiel bankieren
  • Meer dan 500.000 klanten
  • Moneyou is een handelsnaam van ABN AMRO Bank N.V.
  • U opent een spaarrekening gratis en 100% online
  • Moneyou is Internationaal actief in Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk
Sluiten

Inloggen