Hou je spaardoel in de gaten met doelsparen van Moneyou

Doelsparen is voor veel mensen net dat duwtje in de rug dat ze nodig hebben om genoeg centen bij elkaar te sparen voor een grote uitgave. Eigenlijk is het net hetzelfde principe als dat van het ouderwets spaarpotje.

“Voor elk doel een spaarpotje”

Eenvoudig sparen met doelsparen

Een nieuwe keuken. Of die lang gekoesterde reis naar Australië. Met een leuk doel voor ogen gaat sparen vaak makkelijker. Daarom kan je bij Moneyou meer dan één spaarrekening hebben, elk met een eigen spaardoel. Tegelijk heb je altijd overzicht op al je spaardoelen. Het enige verschil is dat je dat potje niet telkens hoeft leeg te schudden om te tellen hoeveel geld erin zit. Bovendien staan je spaarcenten veilig op de bank. Even checken op je Persoonlijke Pagina en je weet meteen hoeveel (nog). Dat kan trouwens altijd en overal via de handige Moneyou Sparen App op je smartphone of tablet.

Zelf een spaardoel aanmaken, da’s zo gefikst

Er zijn steeds meer mensen die sparen voor één of voor meerdere doelen. En ze hebben gelijk. Het kost je toch niets. En het helpt om makkelijker het bedrag dat je voor ogen hebt, bijeen te sparen. Geen wonder dat intussen bijna 1 op de 3 Moneyou-klanten meerdere spaarrekeningen voor meerdere spaardoelen heeft. Het is dan ook kinderspel om via onze website een nieuw spaardoel aan te maken.

De populairste spaardoelen

Je kan voor de meest uiteenlopende doelen sparen. Maar welke komen het meest voor? Dit is de top 5 van onze klanten

  • Sparen voor onverwachte kosten
  • Voor (aanvulling op) hun pensioen
  • Sparen voor (klein)kinderen
  • Sparen voor vakanties en reizen
  • Sparen voor het verbouwen of onderhouden van hun woning

Doelsparen? Doen!

Als je al een spaarrekening bij Moneyou hebt, kan je meteen met Doelsparen beginnen. Je kan tot 5 verschillende doelen vastleggen om met een aparte rekening voor te sparen. Die kan je op je Persoonlijke Pagina instellen zoals jij dat wil. En op gelijk welk moment kan je checken hoe ver je met je spaarinspanningen gevorderd bent.

Kies een Moneyou spaarrekening

Terug naar het overzicht

Sluiten

Inloggen