4 tips om je doel niet te missen tijdens het WK!

Het WK is weer in het land! Gezelligheid is troef tijdens die voetbalavonden, maar zet jezelf niet buitenspel en zorg ervoor dat je je spaardoel, zoals die verre reis of nieuwe wagen, niet mist door onverwachte uitgaven tijdens het kampioenschap.

“Zet jezelf niet buitenspel en zorg ervoor dat je je spaardoel niet mist”

Spaartips wk 2018

Tip 1: Laat je niet verleiden

Het WK is een van de marketing hoogdagen voor vele merken. Limited editions, Panini acties, producten met gezichten van spelers erop, je kan het zo zot niet bedenken of er is een merk dat het heeft gedaan. Weersta de verleiding en focus je in de winkel op de zaken die je echt nodig hebt. Op die manier kan je heel wat euro’s besparen die je daarna kan investeren in een verre reis, een nieuwe wagen of de renovatie van je huis.

Tip 2: Nodig je vrienden thuis uit

Hoewel naar de match kijken op café heel gezellig is, kan het thuis net zo leuk zijn. Allereerst vermijd je de lange wachtrijen om een drankje te bestellen maar je kan ook gewoon lekker hangen in de zetel en je vrienden uitnodigen om samen te supporteren. Daarnaast zal het ook een fikse besparing voor je portemonnee met zich mee brengen wanneer je niet continue rondjes geeft in je stamcafé. Zet dit geld op je Moneyou spaarrekening en wie weet zit jij binnenkort van een pintje te genieten op je droombestemming.

Tip 3: Gokken, dat is verliezen

Het is zo gebeurd: met de vrienden een kleine weddenschap aangaan over welke ploeg er gaat winnen of hoeveel goals er gescoord gaan worden, er een bedrag op plakken en hopen op het beste. In de plaats van je geld in te zetten op zaken waar je geen controle over hebt, spaar je het liever met Moneyou. Zo win je altijd.

Tip 4: Maak je eigen attributen

Supporteren voor je favoriete ploeg, daar horen sjaals, hoedjes, toeters en trompetten bij – en in sommige gevallen vuvuzelas. Graaf dit WK eens in je kleer- of verkleedkast en je zal zeker iets vinden dat dienst kan doen tijdens de match. De creatieveling kan ook zelf aan de slag gaan en een gepersonaliseerd attribuut maken. Ons motto: hoe opvallender, hoe beter! Het geld dat je niet uitgeeft aan supporters materiaal kan je dan rechtstreeks op je Moneyou rekening storten.

Kies een Moneyou spaarrekening

Terug naar het overzicht

Sluiten

Inloggen