Blog over sparen

4 tips om je vakantiegeld en eco-cheques verstandig te besteden

Een vrije dag hier, een verlengd weekend daar. In mei lijkt de zomervakantie ineens niet zo ver meer. Daarbovenop ontvang je vaak ook je vakantiegeld en je eco-cheques in deze prachtige lentemaand. Aanlokkelijk dus om je extra cash op terras, tijdens een dagje zee of een grote BBQ met al je vrienden erdoor te jagen. Je leeft maar één keer, nee?

“Met deze 4 tips haal je het meeste uit je vakantiegeld en eco-cheques”

Lees verder

De grote Moneyou Spaartest: de resultaten

Wat weten we over sparen? Schatten we het spaargedrag van onze medemens juist in? Begrijpen we de basisprincipes van sparen? En begrijpen we wel wat er gebeurt met de centen die we een jaar op een spaarrekening parkeren? Moneyou trok op onderzoek en bevroeg 2122 Belgen via een grote spaartest. Deze was te vinden op spaargids.be en hln.be. Hieronder vind je een overzicht van de resultaten.

“Belg scoort gemiddeld 6 op 10 op Moneyou Spaartest”

Lees verder

De zomer op het menu

Nu de lente officieel in het land is, doen die eerste zonnestralen al verlangen naar een fantastische zomer. Apero’s, festivals, terrasjes en talrijke avonturen wachten op je! Helaas kost dat allemaal ook wat. Maar niet getreurd, april is de perfecte maand om geld opzij te zetten zodat je zonder zorgen van jouw droomvakantie kan genieten. Deze 4 tips helpen je alvast op weg.

“April is de perfecte maand om geld opzij te zetten zodat je zonder zorgen van jouw droomvakantie kan genieten.”

Lees verder

Sluiten

Inloggen