Privacy & cookies

Verwerking van persoonsgegevens

Wanneer u onze website bezoekt en gebruik maakt van de mogelijkheden die deze biedt, dan vertrouwt u ons in sommige gevallen persoonsgegevens toe. Deze persoonsgegevens zijn beschermd door de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens en haar uitvoeringsbesluiten (hierna de "Wet").

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is ABN AMRO Bank N.V., gevestigd te Postbus 283, 1000 EA Amsterdam, Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam, Handelsregister K.v.K Amsterdam 34334259, handelend door haar Belgisch bijkantoor, met hoofdzetel te Roderveldlaan 5 b4, 2600 Berchem., RPR Antwerpen 0819.210.332 onder [de naam Moneyou (hierna "Moneyou" of "wij").

Voorwerp van deze privacyverklaring

Deze privacyverklaring geeft u inzicht in de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan.

De Moneyou website is voortdurend in ontwikkeling. Gelet op het voorgaande is het mogelijk dat deze privacyverklaring van tijd tot tijd wordt gewijzigd. Lees daarom regelmatig deze privacyverklaring voor het meest actuele privacybeleid. Blijft u na publicatie van de wijzigingen gebruikmaken van de diensten van Moneyou, dan aanvaardt u daarmee het gewijzigde privacybeleid.

Verwerkte persoonsgegevens en doelen van de verwerking

Informatief gebruik van de Moneyou website
Indien u onze website bezoekt en informatief gebruikt, zijn wij uitsluitend geïnteresseerd in gegevens die iets zeggen over het succes van de website. Het aantal bezoekers, de duur van een bezoek, piekuren en de meest bezochte pagina's maken informatie uit die wij gebruiken om de website te optimaliseren en onze service te verbeteren.

De persoonsgegevens die u invoert voor een berekening worden slechts voor de duur van uw bezoek opgeslagen. Persoonlijke gegevens, zoals uw naam en adres, zijn voor de berekeningen niet noodzakelijk en worden dan ook niet gevraagd. Zodra u de website langer dan een kwartier niet gebruikt of het browservenster afsluit, worden de door u ingevulde gegevens automatisch gewist.

Wanneer u contact met ons opneemt via het contactformulier vragen wij uiteraard wel uw persoonsgegevens teneinde uw vraag of opmerking te kunnen beantwoorden.

Gebruik van een persoonlijk dossier (Inloggen)
Indien u via deze website een offerte of dienst aanvraagt, worden uw persoonsgegevens verwerkt.

Moneyou zal uw persoonsgegevens volledig in overeenstemming met de Wet verwerken. De verwerking van die persoonsgegevens door Moneyou, respectievelijk door een vennootschap van de groep van Moneyou en/ of door Moneyou aangewezen derden, zal steeds in het kader van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering plaatsvinden, in het bijzonder gericht op de volgende activiteiten:

  • Het beoordelen en aanvaarden van (potentiële) cliënten, het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met een betrokkene;
  • Het verrichten van analyses van persoonsgegevens ten behoeve van statistische en wetenschappelijke doeleinden;
  • Het uitvoeren van (gerichte) marketingactiviteiten teneinde een relatie met een betrokkene tot stand te brengen en/of met een betrokkene in stand te houden, dan wel uit te breiden;
  • Het waarborgen van de veiligheid en de integriteit van de sector, daaronder mede begrepen het bestrijden, voorkomen en opsporen van (pogingen tot) (strafbare) gedragingen gericht tegen Moneyou, haar cliënten en medewerkers, alsmede het gebruik van en de deelname aan waarschuwingssystemen;
  • Het voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Overdracht van uw persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens kunnen ook, in het kader van bovenvermelde doeleinden van verwerking, aan vennootschappen van de groep en aan dienstverleners van diensten waarop Moneyou een beroep doet, worden overgemaakt. Moneyou selecteert haar dienstverleners met grote zorg. In ieder geval worden uw persoonsgegevens niet overgemaakt aan derden in landen buiten de Europese Unie die geen beschermingsniveau aanbieden, zoals aangeboden door de Wet, zonder dat gepaste (contractuele) maatregelen worden genomen om uw persoonsgegevens voldoende te beschermen.

Voice-logging

Indien u Moneyou telefonisch contacteert, kan Moneyou telefoongesprekken opnemen teneinde opdrachten en/ of transacties te bewijzen of om de kwaliteit van haar diensten te evalueren. De opgenomen telefoongesprekken worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is voor de hierboven vermelde doeleinden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden die op de computer van een gebruiker worden opgeslagen en waarop bepaalde informatie over het gebruik van de website wordt opgenomen. Cookies worden namelijk gebruikt om informatie te bekomen over het aantal bezoekers, de duur van een bezoek, piekuren en de meest bezochte pagina's. Het gebruik van cookies is ook nodig opdat bepaalde functionaliteiten van deze website correct zouden werken.

De meeste browsers laten u toe om cookies te aanvaarden, te weigeren of om specifiek te worden ingelicht wanneer een cookie opgeslagen wordt. Indien u cookies wenst te weigeren, dient u de instellingen van uw browser aan te passen om deze de weigeren. In dit geval kunnen evenwel bepaalde functionaliteiten van deze website niet correct functioneren.

Uitleg verwijderen cookies per browser
Cookies zijn eenvoudig te verwijderen via je browser. Hieronder per browser een korte uitleg hoe je dit eenvoudig zelf kan doen.

Let op: als je al je cookies verwijdert, verwijder je ook het cookie waarin is opgeslagen of je cookies van Moneyou accepteert. Bij een volgend bezoek aan de website zullen we je weer vragen of je cookies wil accepteren.

Browsers

  • Internet Explorer
    • Ga in het menu naar Extra > Internet Opties
    • In het tabje Algemeen klik je bij Browsegeschiedenis op Verwijderen
    • Je kan dan "cookies" aanvinken en deze vervolgens verwijderen.

    Ga voor meer informatie naar de toelichting van Internet Explorer.

  • Google Chrome
    • Klik op het steeksleuteltje rechtsbovenin en vervolgens bij Instellingen op de tab Geavanceerde instellingen weergeven.
    • Om de cookies te wissen klik je nu onder Privacy op de button Browsegegevens wissen.

    Ga voor meer informatie naar de toelichting van Google Chrome.

  • Mozilla Firefox
    • Ga in het menu naar Geschiedenis
    • Om de cookies te wissen selecteer je in het uitklapmenu "Recente geschiedenis wissen"
    • Je kunt dan aangeven de cookies van een bepaalde periode te verwijderen.

    Ga voor meer informatie naar de toelichting van Mozilla Firefox.

  • Safari
    • Als je Safari gebruikt, kies je bovenin voor "Safari", en klik je op "Voorkeuren".
    • Klik bovenin het nieuwe venster op "Beveiliging" (met het slotje).
    • Klik op "Toon cookies" en vervolgens op "Verwijder alles". Klik daarna nog een keer op "Verwijder alles".
    • Sluit daarna Safari helemaal af.

    Ga voor meer informatie naar de toelichting  van Apple Safari.

Overzicht gebruikte cookies MoneYou

  • Overzicht van alle cookies

    Hieronder vind je een overzicht van de cookies die worden gebruikt op de Moneyou website. Bij elke cookie leggen we uit waar deze voor wordt gebruikt.

    Naam cookie Waarvoor gebruiken we deze cookie?
    Addurance retargeting Addurance is een advertentienetwerk. Het cookie zorgt er voor dat bepaalde advertenties op de juiste websites worden getoond.
    Admost Admost is onderdeel van FX. FX is een samenwerkingspartner van Moneyou en heeft o.a. een website over uiteenlopende producten. De site kan, wanneer dat relevant is, linkjes of banners bevatten die verwijzen naar Moneyou. Vaak worden dergelijke partnerwebsites beloond voor het aandragen van een nieuwe klant. Als dit het geval is zal dit op de website worden gemeten.
    Clickdistrict Clickdistrict is een advertentienetwerk. Het cookie zorgt er voor dat bepaalde advertenties op de juiste websites worden getoond.
    ComScore ComScore is een applicatie die o.a. bijhoudt welke pagina's veel of juist weinig bezocht worden om zo de website te kunnen verbeteren. Nedstat slaat geen persoonlijke informatie op. De informatie die wordt gebruikt is geaggregeerd en kan dus niet herleid worden naar een persoon.
    DoubleClick DoubleClick is een systeem van Google waarmee advertenties kunnen worden getoond en gewijzigd. Het registreert welke advertenties effectief zijn en welke niet. Er wordt geen persoonlijke informatie gedeeld.
    Google AdWords Conversion Google AdWords is de benaming voor advertenties die in de zoekmachine van Google worden vertoond. Om adverteerders te helpen deze alleen te tonen wanneer ze voor de consument relevant zijn, wordt het effect hiervan gemeten.
    Google Analytics Google Analytics is een applicatie die o.a. bijhoudt welke pagina's veel of juist weinig bezocht worden om zo de website te kunnen verbeteren. Google Analytics slaat geen persoonlijke informatie op. De informatie die wordt gebruikt is geaggregeerd en kan dus niet herleid worden naar een persoon.
    Google Smart Remarketing Tag Google Smart Remarketing is een cookie die bijhoudt welke pagina's je bezocht hebt op onze website en met welke woorden je gezocht hebt op Google. Het cookie zorgt er voor dat bepaalde advertenties op andere websites worden getoond.
    Qualaroo Door middel van vragen onderzoekt Qualaroo wat de bezoekers van onze website willen of zoeken.
    Synovite Conversion Synovite Conversion is een applicatie die o.a. bijhoudt welke pagina's veel of juist weinig bezocht worden om zo de website te kunnen verbeteren. Synovite Conversion slaat geen persoonlijke informatie op. De informatie die wordt gebruikt is geaggregeerd en kan dus niet herleid worden naar een persoon.
    Synovite Engagement userAgent Synovite Engagement userAgent analyseert hoe bezoekers de website gebruiken.
    View cookie

    Deze cookie zorgt ervoor dat wij kunnen zien welke pagina's onze klanten (op anonieme basis) op onze website bekijken. Het doel hiervan is de kwaliteit van onze website te verbeteren.

    Visual Website optimizer Dit is een applicatie die Moneyou in staat stelt de website te verbeteren door aan verschillende bezoekers, volledig willekeurig, een iets ander vormgegeven website te tonen dan aan een andere bezoeker om zo inzicht te krijgen wat bezoekers prettig vinden.
    Zanox Zanox is een zgn. Affiliate Netwerk; een netwerk van websites met specifieke onderwerpen. Deze sites kunnen linkjes of banners bevatten die verwijzen naar Moneyou. Vaak worden de websites beloond voor het aandragen van een nieuwe klant. Als dit het geval is zal dit op de website worden gemeten. Er wordt geen persoonlijke informatie gedeeld. De Cookie informatie wordt op de Conversiepagina uitgelezen.
    Mistermedia MisterMedia is een samenwerkingspartner van Moneyou en heeft o.a. een website over uiteenlopende producten. De site kan, wanneer dat relevant is, linkjes of banners bevatten die verwijzen naar Moneyou. Vaak worden dergelijke partnerwebsites beloond voor het aandragen van een nieuwe klant. Als dit het geval is zal dit op de website worden gemeten.
    Facebook Custom Audience De Facebook-pixel is een stukje JavaScript-code voor je website waarmee je doelgroepen voor je advertentiecampagnes kunt meten, optimaliseren en ontwikkelen.
    Facebook Connect  Facebook connect verbindt de functionaliteiten van Facebook zoals bijvoorbeeld like en share met de rest van het internet. Via Facebook connect is het ook mogelijk in te loggen met uw Facebook account op sites.
    Relay42  Registratie van alle cookies en permissies. Bewaren van persoonlijke instellingen voor de website.
    Adform Adform is een online marketingtechnologie voor real time bidding en social media die het leven van een online marketeer gemakkelijker maakt. Daarnaast bieden ze  alles op het gebied van Rich media. Rich media is een vorm van display advertising, waarbij je gebruikmaakt van grote formaten en interactiviteit. Denk aan grote homepagetake-overs tot aan IAB-formaat billboards.
    Turn Inc  Turn Inc. Is een advertising technologie en platform voor marketeers, merken en agencies. Met onderandere krachtige cross channel inzichten, mogelijkheden om het maximale uit advertenties te halen en unmatched data sciënce helpt dit platform om inzichten te krijgen in klanten, doelgroepen en campagnes.
    Kiss Insights Kiss insights is een tool om feedback van klanten op een gebruiksvriendelijke manier te kunnen verzamelen.
    Hotjar  Hotjar is een technologie die toelaat om heatmaps te genereren, anonieme recordings te doen van site-bezoeken, conversie funnels te testen, formulieren te testen en feedback te verzamelen via enquetes en polls.
    Digital Analytix Digital Analytics is een krachtige web analytics tool van comScore die op een grannulaire manier event en visitor data analyseert.
    Language cookies  Met language cookies onthouden wij uw voorkeurstaal bij uw eerste bezoek aan onze website zodat u niet telkens opnieuw een taalkeuze dient te maken.
    _svs  Bezoekersspecifieke instellingen zoals de goedkeuring om cookies te plaatsen op de computer van de website bezoeker en andere zaken nodig om de goede werking van de website te garanderen worden opgeslagen in de _svs cookie.
    _hjIncludedInSample Deze sessie cookie wordt ingesteld om Hotjar te laten weten of een bezoeker is opgenomen in de steekproef die wordt gebruikt om funnels te genereren.

     

Uw rechten

U heeft het recht om toegang te vragen tot uw persoonsgegevens, evenals om deze te laten verbeteren ingeval van onjuistheden. Tevens heeft u het recht om u zonder kosten te verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor directe marketing doeleinden. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend per e-mail aan klantenservice@moneyou.be samen met een kopie van de voor- en achterzijde van uw identiteitskaart.

Sluiten

Inloggen