Moneyou Flex Sparen

Spaarrekening met een interessante
basisrente én getrouwheidspremie

Voordelen

 • 0,15% basisrente en 0,10% getrouwheidspremie
 • Fiscaal interessant
 • Geen minimum inleg
 • Altijd beschikbaar en opneembaar
 • Openen en beheren zonder kosten
 • Geopend in een paar klikken

 

ABN AMRO

Geschikt voor

 • Ideaal voor spaarders die regelmatig sparen en een deel van de opgebouwde spaarbuffer binnen de 2 jaar weer denken op te nemen.

 • Iedereen die officieel in België woont en een zichtrekening bij een andere bank in België heeft, kan een spaarrekening openen. Een e-mailadres en een gsm zijn de twee andere vereisten.Kenmerken

Renteberekening

Aantrekkelijke rente Moneyou

De basisrente verwerft u vanaf dag één. De getrouwheidspremie verwerft u op het bedrag dat u 12 maanden onafgebroken op de rekening laat staan. Na afloop van die periode begint onmiddellijk een nieuwe periode van een jaar te lopen. Iedere storting heeft zo een eigen verwervingsperiode. De verworven getrouwheidspremie wordt op de laatste bankwerkdag van elk trimester uitbetaald met valuta de eerste kalenderdag van het volgende trimester. In uw persoonlijke pagina kunt steeds opvolgen hoeveel rente u al verworven heeft en hoeveel het zal zijn indien u uw geld laat staan. Vrijstelling van de roerende voorheffing tot 980 euro rente, daarboven 15%. Het rentetarief kan te allen tijde door de bank worden gewijzigd. De wijzigingen van de rentevoet zullen door de Bank aan de Klant meegedeeld worden door middel van een elektronisch bericht.

Het maximaal rentedragend bedrag voor alle Moneyou spaarrekeningen samen bedraagt 1.000.000 euro.

Belangrijke informatie

Belangrijke informatie Moneyou

In geval van faillissement of risico van faillissement van de financiële instelling loopt de spaarder het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering / omzetting in aandelen (Bail-in) van het bedrag van de vordering die hij heeft op de financiële instelling boven het bedrag van 100.000 euro dat valt onder de depositogarantie.

In ons document center vindt u meer informatie over de algemene voorwaarden, de tarievenlijst en de productfiche met de essentiële spaardersinformatie. Lees deze documenten aandachtig voor het openen van een rekening. Informatie over de klachtenprocedure en Ombudsman vindt u hier.


Moneyou

Open een Moneyou spaarrekening in 5 stappen

Eenvoudig online

100% online

Gratis spaarrekening Moneyou

Zonder kosten

Heel eenvoudig en gemakkelijk

Bijkomende info

 • Hoe een rekening openen?
  U kunt een spaarrekening openen in 5 eenvoudige stappen: 
   
  1. Online aanvragen
  Vul het online aanvraagformulier in. Hiervoor heeft u uw identiteitskaart en het nummer van uw zichtrekening nodig. Als alles goed verlopen is, krijgt u na enkele minuten al de bevestiging per e-mail dat we uw aanvraag goed hebben ontvangen.
   
  2. Log in op uw persoonlijke pagina's
  In de bevestigingsmail vindt u uw unieke gebruikersnaam waarmee u op uw persoonlijke pagina's kunt inloggen. U krijgt een overzicht met de stappen die u nog moet ondernemen om uw rekening te activeren.
   
  3. Voer een eerste storting uit
  U kunt nu een eerste overschrijving van uw opgegeven zichtrekening naar uw nieuwe Moneyou Spaarrekening uitvoeren. U kunt pas vanaf andere Belgische zichtrekeningen storten als uw Moneyou Spaarrekening geactiveerd is.
   
  4. Bezorg ons een scan van uw identiteitskaart
  Maak een scan of kopie/foto van de voor- en achterkant van uw identiteitskaart. De scan kunt u mailen naar kopieID@moneyou.be.
   
  5. Log in op uw persoonlijke pagina om uw aanvraag af te ronden
  Als u na de bevestigings e-mail, nog een keer inlogt op uw statuspagina, dan is het aanvraagproces voor 100% voltooid. Uw spaarrekening is meteen actief en u kunt tevens een extra rekening (Direct Sparen, Flex Sparen of Plus Sparen) openen die ook meteen actief is.
Sluiten

Inloggen